Op Kamp 26+

Op kamp gaan met de jeugdbeweging, was altijd één van de hoogtepunten van het jaar. Met 'Op Kamp 26+' beleef je dat gevoel opnieuw, maar dan als volwassene.

We nodigen je uit op een toffe locatie in Koningshooikt voor een weekend vol kampplezier.


Wat staat er op het programma ? - Uitleven, ravotten, spelen - Een nachtspel - Workshops vuur maken - Kampen bouwen - Outdoor Cooking - 'ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan'-workshop - …

Waar slapen we? In tipi-tenten of op de slaapzolder van de hoeve (winnaars van het spel bepalen) Locatie : Farm of Inspirations (Koningshooikt) Adres : Beekstraat 81 - Koningshooikt Start : Vrijdag 26 april - 18u00 Einde : Zondag 28 april - 12u00 Deelnameprijs : 275 € p.p.

Voor wie ? -Iedereen 26+ die zin heeft om het vuur in hem/haar aan te wakkeren

Door wie ?

Dirk Covens : Gepassioneerd door ondernemen, avontuur en outdoor cooking. In zijn jeugd nooit op kamp geweest, maar ondertussen de achterstand meer dan ingehaald.

Hilde Van Dyck : Naast haar professionele bezigheden rond speelsheid & creativiteit heeft ze 13 jaar scoutsroots. Kapotte knieën, vuile kledij & de slappe lach horen er voor haar standaard bij. Samen vormen ze een enthousiast team dat jullie vanaf de eerste moment op jullie gemak stelt.

Inbegrepen in de prijs: Overnachting in de hoeve of tipi-tent Op vrijdag: avondmaal kampspaghetti Op zaterdag : ontbijt - lunch - outdoorcooking diner Op zondag : ontbijt Niet alcoholische dranken inbegrepen

14 keer bekeken0 reacties